Johanna Salama

Grundare, verksamhetsutvecklare och sakkunnig i FreeZones metoder

Social entreprenör, socionom, vidareutbildad inom ledarskap och som lösningsfokuserad handledare och andningsinstruktör. Under många år har hon arbetat med positivt förändringsarbete med fokus på tjejer och kvinnor. 2013 blev Johanna utsedd till en av Reach for Changes sociala entreprenörer och grundade FreeZone. Hon drev innan dess United Sisters på Fryshuset i Malmö i fem år. Johanna är författare till boken Måndagsutmaningar.

Linn Ehde

Projektledare och kommunikatör

Linn är utbildad inom journalistik, genusvetenskap och globala studier. Hon har ett starkt engagemang i civilsamhället, med hjärtat i jämlikhetsfrågor. Hon har tidigare arbetat med frågor som rör genus och våld vid bland annat Malmö universitet.

Viktoria Nordén

Verksamhetsledare

Viktoria är socionom och har bland annat arbetat med utbytesprogram mellan olika länder och sänt ut volontärer i världen för att jobba med och för barns rättigheter. Viktoria har bott i Addis Ababa, Etiopien, med sin familj för att arbeta med att utbilda ledare för den nationella kyrkan. I det etiopiska samhället kom hon i kontakt med många barn och unga vars rättigheter till ett liv i frihet ständigt förbisågs.

Hanna Cinthio

Utbildare, handledare och sakkunnig i hedersfrågor

Hanna Cinthio har 15 års erfarenhet av arbete med forskning, utbildning och handledning både i Sverige och internationellt. Hon har bland annat varit en av de forskare som genomfört en kartläggning av hedersproblematik i Stockholm, Göteborg och Malmö som släpps hösten 2018. Hanna arbetar som utbildare och sakkunnig i hedersrelaterade frågor.