Gör praktik på FreeZone hösten 2017!

  • 2017-04-07

Vi söker två praktikanter till hösten 2017 i Lund/Helsingborg inom följande områden:

  • Kommunikation och opinionsbildning med ungas röster i fokus
  • Ungdomsverksamhet med rättigheter och självkänsla i fokus

Vi söker dig som står bakom FreeZones värderingar och syften. Du har engagemang och kunskap om mänskliga rättigheter, kommunikation, socialt arbete och/eller jämlikhetsfrågor. Du är ansvarsfull, kreativ och självständig. Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas efter dina intressen och erfarenheter och vi välkomnar kreativa initiativ och idéer! Det är en merit om du tidigare har arbetat i ideell sektor.

Välkommen till en liten och dynamisk organisation som gör skillnad!

Praktisk info och ansökan

Vi ser olika bakgrunder och erfarenheter som en styrka. Praktikplatserna är obetalda och det är en fördel om praktiken är en del av din utbildning. Frågor och ansökan med cv och brev/motivering skickas till linn@freezone.se Sista ansökningsdag är den 15 maj 2017.

Om FreeZone

FreeZone är en ideell organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden. Jämlikhet och barns och ungas mänskliga rättigheter står i centrum för allt arbete vi gör. Vi verkar för att unga ska ha möjlighet att utvecklas och växa i trygghet, forma sin identitet och göra sina egna livsval. Vi arbetar för ett samhälle fritt från hedersrelaterat förtryck och våld.

FreeZone tillhandahåller:

  • metoder och redskap för bemötande av barn och unga,
  • utbildningar för yrkesverksamma,
  • rättighetsbaserade ungdomsaktiviteter och
  • opinionsbildning med ungas röster i fokus.

Vår vision är ett tryggt och jämlikt samhälle där varje barn och ungdom känner sitt värde och skapar sitt liv i frihet. Var med oss för alla ungas rätt att tänka, känna, drömma och leva!